dilluns, 19 de setembre de 2016

Crestes de Carn amb verdures i espècies

En aquestes crestes he posat molta verdura, i tomàquets i poca carn.
Muchas veces cuando hago empanadillas compro la masa hecha, por que la verdad es que quedan muy bien, pero esta vez he hecho yo la masa, es muy facil.
Les he especiat bastant ja que jo no les havia de menjar, és que ami les espècies no m'agraden molt, i menys si piquen.
A casa aquest tipus de receptes tenen molt èxit, i ami m'encanta cuinar, així que tots contents !!
Que tingueu una feliç setmana i gràcies per visitar el meu blog!



Per a la masa

-500 grams de farina
-50 Ml d'aigua
-50 Ml de vi blanc
-50 Ml de llet
-4 cullerades d'oli
-Sal
-1 ou per pintar

Per al farcit

- carn picada de vedella i porc
-pebrot verd
-pebrot vermell
-ceba
-porro
-tomàquet madur
-comí en pols
-Curri
-curcuma
-sal
-pebre negra
.-oli d'oliva


Fem la masa
Damunt del marbre fem un volcà amb la farina i la sal.
Anem afegint l'aigua, el vi,l'oli  i la llet i barregem fins que ens quedi una massa fina, suau i elàstica.
Quan tinguem a punt la massa l'estirem amb un corró i tallem uns cercles, jo he fet sevir un got per tallar i un cop tallada la porció de massa l'estiro molt, així la cresta queda amb molt fina.

Fem el farcit
Pelem i tallem molt petites les verdures, en una paella amb una mica d'oli calent les anem sofregint, posem també els tomàquets pelats i sense llavors i per últim la carn, no fer-la molt, el just per que si no quedarà molt sec el farcit .
Afegim les espècies, sal i pebre.


Posem una mica de farcit en cada cercle de masa i li passem una mica d'ou batut per les vores perquè quedin ben tancades.

Perquè no s'obrin també les he aixafat una mica amb una forquilla les bores.


Les pintem amb ous batut i les posem al forn calent a 190 graus fins que agafin color, uns 15 minuts.