dissabte, 17 de setembre de 2016

Tortitas amb xarop

Fa dies que Aniol em demanava tortitas, així que l'altre dia vaig comprar xarop d'Arce i de xocolata i aprofitant el cap de setmana el Dissabte vam esmorzar tortitas.

Hi ha moltes receptes, però aquesta és molt fàcil.
Això si, cal tenir una bona paella antiadherent que no se'ns s'enganxin!
La recepta del bloc Cuchillito y tenedor
Delicioses !!

-200 grams de farina per rebosteria
-50 grams de mantega + una mica per la paella 
-200 ml. de llet 
-2 ous.
-3 culleradetes de llevat en pols
-2 culleradetes de sucre o mel
-sal



Posem en un bol la farina amb el llevat, sal i sucre.
Ho barregem, i afegim la llet, el ous batuts i la mantega fosa.

Barregem tots els ingredients amb la batedora elèctrica.

Igual que quan fem creps posem una mica de mantega en una paella o crepera i amb un trosset de paper de cuina l'estenem i retirem l'excés.
Anem tirant petites quantitats de la nostra massa i veurem com va agafant la consistència de tortita, li donem la volta i deixem que ens quedi sòlida, inflada i suau.
Anem fent totes les coques fins acabar la massa.
Nosaltres les hem acompanyat amb el xarop d'arce i també de xocolata, però són ideals també amb nata, fruits vermells frescos o empolvorades amb sucre.