dijous, 1 de setembre de 2016

Natillas amb peres

Abans d'anar-me'n de vacances, un Diumenge, vaig fer aquestes postres lleugeres i fresquetes, ideal per a aquestes dates.
Per donar-li un toc diferent li vaig fer una base de peres amb aroma de canyella i llimona, com ami m'agraden !!!

Espero que hagueu gaudit molt de les vacances els que les heu fet, ànims !!
La tornada a la normalitat és molt dura!
Si encara sou de vacances uqe gaudiu molt del vostre temps lliure!!i ens tornem a trobar aviat.


Ingredients.

-500 ml de llet
-4 rovells ous
-3 cullerades de maizena
-1 Palet de canyella
-Pell de llimona
-150 grams de sucre.

Per a la base 

-6 peres
-4 cullerades de sucre
-Pell de llimona

Per fer les natilles
Posem la llet a bullir amb la branca de canyella i pell de llimona, la quantitat va a gustos.
Barregem en un bol els rovells dels ous, la maizena i el sucre.
Quan la llet aquest bullint l'apartem el foc la deixem refredar una mica, uns 2-3 minuts i li anem afegint poc a poc la barreja anterior.
El batem bé i ho posem en un cassó al bany Maria, remenant de tant en tant.
Sabrem que ja està per que veureu que primer hi ha com una escuma, i en estar llista l'escuma desapareix.


Fem la base

Pelem i trossegem les peres i les posem en un cassó amb molt poca aigua, les cullerades de sucre i si ens agrada un trosset de pell de llimona.
Les posem a bullir uns 10 minuts, les colem, retirem la pell de llimona i les deixem refredar.

Fem en cada gotet una base amb les peres i sobre li posem les natilles.
Servim fred.


M'encanta aquesta recepta, el gust de la llimona i la canyella i el contrast de textura de les peres i les natilles!