dilluns, 12 de setembre de 2016

Pastís de poma i full...un altre vegada!!




Crec que aquesta recepta l'he publicat alguna vegada, però jo insisteixo ...
És la recepta més fàcil del món, i si a casa no estan acostumats a que feu postres casolanes amb aquest pastís podeu sorprendre i quedareu super bé!
La pasta de full la podeu comprar fresca o congelada i amb unes bones pomes ja tenim fet el nestra pastís.
La idea és del programa del meu admirat Carlos Arguiñano.





Ingredients.

-1 Base de pasta de full
-Pomes
-mantega
-sucre
-1 Ou per pintar la pasta de full
-1 llimona

Estenem bé la pasta de full i la posem en un motlle.
Pelem els traiem les llavors i tallem les pomes a grills, les ruixem amb suc de llimona
Anem col·locant les pomes sobre de pasta de full, cal posar-les molt juntes, gairebé gairebé unes sobre de les altres per que quan estiguin al forn es faran més petites, en perdre l'aigua amb la temperatura.

Un cop tenim coberta tota la massa posem trossos de mantega sobre de les pomes i empolvorem amb sucre.
(Si queda una vora pasta de full visible cal pintar-la amb ou batut, moltes vegades ho he fet amb un motlle quadrat i no sobresortia cap tros, en aquest cas no ens faria falta l'ou).

Introduïm al forn calent a 190 graus uns 25/30 minuts.

Si volem donar-li brillantor extra podem pintar les pomes amb melmelada de préssec o albercoc quan encara està calent.


A triomfar !!!