dimarts, 27 de setembre de 2016

Sopa de ceba



Encara no és temps per menjar aquest tipus de sopes, tan calentes !!
Però el meu fill Aniol porta un munt de dies dient: Fes sopa de ceba, si us plau, si us plau!
Jo no ho gratino al forn, el que faig és torrar el pa i posar el formatge a sobre.
Tenia  guardada una recepta d'una altra sopa de ceba que m'havia donat una pacient i que mes endavant us ensenyaré.
Per fer aquesta sopa de cebaaprofito que sempre tinc una mica de brouno molt fort de gustper posar-liencara que es pot fer amb un brick.



Ingredients.

-1 Kilo de cebes de Figueres
-2 Litres de caldo.Aprox.
-Mantega
-Pa de dia anterior
-Formatge per gratinar
-Sal
-Pebre



Posem la mantega a la cassola i les cebes tallades petitesles deixem que es vagin coent fins que queden transparentsQuan ja estan afegim el brou i ho deixem bullir uns 30 minuts, menys si és en olla exprés.
Rectifiquem de sal.
Ho posem en els platso bolsamb un tros de pa torrat a sobre i el formatge,.o ho gratinem.