dimarts, 20 de setembre de 2016

Guisat de vedella amb patates i pèsols

Preparar aquesta recepta va ser molt facil, però després va estar 2 hores al foc fent xup, xup, que és el que han de fer els guisats ben elaborats, i fets amb carinyo !!

Vaig comprar la part de la vedella anomenada Jarret,  vaquedar tan tendre que es desfeia al tallar-la.
Una altra recepta nova per als meus "nois" és millor que no es queixin .....


Ingredients

-600 Grams de jarret de vedella
-1 Pebrot vermell
-1 Pebrot verd
-1 ceba
-1 porro
-3 Tomàquets vermells
- 4 Patates
-200 Grams de pèsols
-1/2 Got de vi negre
-1 Got de brou de carn
-una mica de farina
-Farigola
 -Romani
-Sal
-Pebre
-oli d'oliva


Tallarem les verdures i els tomàquets a trossos, no cal que siguin molt petits.
Posem en una paella oli, salpebrem la carn, la passem per farina i la fregim a la paella.
Només volem que es tanqui, així que quan agafi color per tots els costats la traiem i la reservem
En el mateix oli posem les verdures que havíem tallat i deixem que es vagin fent, no cal que ens quedin molt fetes, acabaran de coure amb la carn.
Posem la carn en una cassola gran, afegim les verdures, les herbes aromàtiques, i tirem el vi i el brou.
Ho deixem coure unoas 2 hores.
En els últims 20 minuts de cocció afegirem les patates i els pèsols.