dimecres, 14 de setembre de 2016

Truita de carbassó, bacó, formatge i ceba cruixent

En una revista he trobat aquesta recepta, estava segura que a casa anava a tenir èxit per que porta bacó, que els encanta i formatge, i ceba cruixent.

Com veureu jo segueixo amb el meu pla de fer plats diferents a casa, crec que estan encantats !!


Ingredients.

-6 ous
-2 carbassons
-4 tires de bacó
-1 ceba tendre o de Figueres
-Oli d'oliva
-Sal
-pebre
-formatge ratllat
-Ceba cruixent


Piquem la ceba, tallem els carbassons a làmines fines, i el bacó a tires petites.
En una cassola amb oli calent afegim la ceba i la coem fins a quedar transparent.
Hi afegirem els carbassons, sal i pebre.
Quan l'aigua que deixen anar dels carbassons s'hagi evaporat hi afegim el bacó, i ho saltegem tot.
El posem en un bol i ho barregem amb el ous batuts.
Posem una paella per fer la truita, amb una mica d'oli i fem la nostra meravellosa truita.
Un cop la tinguem feta i el la mateixa paella li posem per sobre la ceba cruixent i una capa de formatge ratllat a sobre, que amb la calor s'anirà fonent.
Servim.
Ha volat de la taula !!!