dimecres, 10 d’octubre de 2012

Braç de brioix amb pernil i formatge


Animada com estic amb el tema de fer pa avui he fet un braç de pa de brioix amb pernil i formatge.
Aquesta recepta em servirà per quan tinc gent a berenar a casa, en els aniversaris que vénen la iaies.


Ingredients

-450 grams de farina de força
-5 cullerades de sucre
-2 ous
-150 ml de llet
-50 gram de mantega
-sal
-25 grams de llevat fresc
-Pernil dolç
-Formatge tipus Havarti






Escalfem una mica la llet i desfem el llevat.
En un bol barregem el sucre, la sal, la farina, els ous ja batuts i la mantega, i per últim el llevat barrejat i desfet amb l'llet.
Ho hem de pastar molt bé, com a mínim 10 minuts o més.La massa queda elàstica, fàcil de pastar.
L'hem de deixar reposar entre 60-80 minuts.
A continuació estendrem la massa, millor si tenim un paper dels que van al forn, ben estesa, que quedi fina, posem el formatge ben repartit i el pernil de York, ho anem plegant a manera de braç de gitano.
El tornem a deixar reposar uns 30 minuts, el pintem amb ou batut i al forn uns 25 minuts a 180 graus.
La decoració és cosa vostra, jo l'he decorat amb unes tires de massa i ja podeu veure ..
El podem menjar temperat o fred.
Animeu-vos a cuinar aquestes receptes perquè són molt fàcils i el resultat és espectacular, i el gust també ...