dijous, 4 d’octubre de 2012

Carbasses de Massapà

Encara falten algunes setmanes per la castanyada però ahir tenia a les meves mans aquesta recepta i em va fer il · lusió fer-la. És un massapà acolorit, amb colorant alimentari, i amb forma de carbasses, les fulles són de menta.



Ingredients


-100 Grams d'ametlla mòlta
-150 Grams de sucre
-1 Clara d'ou
-una mica de ratlladura de llimona
-Fulles per decorar
-Colorant alimentari de color taronja

En un bol posem l'ametlla mòlta, el sucre la clara d'ou i una mica de ratlladura de llimona. Amb les mans ho pastem bé fins que ens queda una pasat homogènia, tots els ingredients han de quedar totalment barrejats.
 La emboliquem amb film i les deixem a la nevera com a mínim una hora, pot ser també una nit o un dia.


La traiem de la nevera i li posem el colorant barregem bé i ja donem la forma, en aquest cas carabasses .. les fulles de decoració també les podem fer amb colorant verd, en aquesta cas són fulles de menta que tinc plantada a casa.









Les he fet molt petites perquè són molt dolçes. El massapà casolà sempre està més bo quan té ja dos o tres dies.