dilluns, 29 d’octubre de 2012

Pa de carbassa

Una altra recepta típica d'aquesta època de l'any ... feta amb carbassa.
A aquesta recepta en diuen pa de carbassa, però més que un pa és com un pa de pessic amb una textura una mica més densa, com un púding diria jo, amb un intens gust de carbassa.


Ingredients.



-250 Grams de carbassa
-100 Grams de sucre blanc
-100 Grams de sucre morè
-250 Grams de farina
-2 ous
-1 Sobre de llevat, tipus Royal
- sal
- Canyella en pols
-125 Cl de llet
-3 Cullerades d'oli



Primer hem de fer un pure amb la carbassa, la podem bullir amb una mica d'aigua, o coure-la al forn, o al microones.

Quan sigui fred el puré de carbassa el barregem amb el sucre blanc i el sucre moreno, ho batem molt bé, afegim els ous, seguim batent i afegim l'oli.
A continuació afegim la farina, el llevat, una mica de sal i la canyella.
Es posa tot en un motlle i s'introdueix en el forn calent a 180 graus uns 45-50 minuts.