dissabte, 20 d’octubre de 2012

Fogassa de moniato , nous i panses

Aquests dies estic buscant moltes receptes noves per Tots Sants, encara falten alguns dies, però tinc tantes que vaig fent cada setmana alguna.



Ingredients.

-500 Grams de farina de força
-1 moniato
-50 Grams de llevat fresc
-150 Grams de sucre
-Anís en gra
-3 Cullerades d'oli d'oliva
-1 Got de llet
-1 ou
-panses i nous
-Sucre glas





Posem el got de llet a escalfar i desfem el llevat en la llet calenta. 
Barregem el sucre l'ou i la quantitat d'anís en gra que vulguem, jo li he posat 2 cullerades.
Barregem també el moniato xafat, i anem afegint la farina i l'oli.
Ho hem de pastar fins que ja no se'ns enganxi a les mans.
Ho deixem reposar 1 hora, més o menys.
Quan ja ha passat aquest temps posem en una safata de forn amb paper especial o el untem amb oli i posem la massa ben estirada.
Posem les panses i les nous i tornem a deixar reposar fins que dobli el seu volum.
El posem al forn a 180 graus uns 30-40 minuts.

Per acabar abans de servir empolvorem amb sucre glas.








Aquesta amb ametlla i pansas, el moniato cuit al forn.