dilluns, 1 d’octubre de 2012

Crumble de peres conference

Aquesta recepta és d'un bloc que segueixo i que em dóna moltes idees per fer postres.
Queda bastant dolça, per la mel.



Ingredients
   -10 Peres
 -2 cullerades de mantega
 -panses sense llavors
 -3 cullerades de mel

  Per a la massa
 - 150 Grams de farina
 -50 Grams de mantega
 -50 grams de ametlla mòlta
 -80 grams de sucre
 -una mica de nata liquida   

 Primer pelem les peres i les tallem a trossos.
En una paella posem la mantega, les peres, les panses i la mel, ho deixem coure tot uns 5 minuts, més o menys.
El col·loquem en una font per al forn. Reservem.
Posem en un bol la farina, la mantega a temperatura ambient, l'ametlla mòlta, el sucre i una mica de nata líquida, el barregem, millor si ho fem amb les mans directament.No queda una massa lligada, com en tots els crumbles, queda una massa com terrosa.

Posem la massa sobre de les peres i ho fiquem al forn uns 30 minuts.
Queda molt si ho acompanyem amb una mica de gelat, o una nata sense sucre. En aquesta ocasió l'hem acompanyat per un gelat de iogurt amb nabius, no gaire dolç, que vaig fer a casa.