dimarts, 16 d’octubre de 2012

Salmó amb bescuit

Aquesta recepta la vaig fer ahir per sopar.

En principi pensava que era "estranya" però com tots els ingredients que porta ens agraden decidit provar-ho.
El resultat ... un èxit, els va encantar el contrast de sabors lliga molt bé.



Ingredients.

-Salmó fresc
-2 cebes
-1 porro
-500 Grams de xampinyons o bolets
-100 Grams de farina
-50 Grams de sucre
-1 Cullerada de mantega
-2 plàtans
-2 ous
-canyella
-sal
-Pebre
-oli d'oliva
-1 Culleradeta de llevat
-Julivert

Escalfem el forn a 180 graus.
Posem en una paella la mantega, els plàtans tallats i una mica de canyella, ho deixem fer una mica. Reservem.
En un bol batem els ous amb el sucre, la farina i la cullerada de llevat, finalment ho barregem amb els plàtans. Ho posem en un motlle i ho posem al forn uns 10-12 minuts, fins que veiem que agafa color.

En una paella amb poc oli posem les cebes i el porro, a foc suau que vagin agafant color, afegim els xampinyons o bolets que vulguem, posem sal i pebre.
Quan ja ho tinguem fet reservem.

El salmó ho passarem per la planxa amb poc oli.

Anem a muntar el plat per servir.
Posem un tros del pa de pessic de plàtans, a sobre la barreja de ceba, porro i xampinyons, i per acabar el plat el salmó i una mica de julivert picat o cibulet.