dimecres, 8 de maig de 2013

Bacallà al forn amb verdures






Aquest Bacallà ho he cuinat de la manera més senzilla amb unes verdures i al forn.

Per a aquesta recepta he utilitzat un bacallà que he dessalat a casa.

Ingredients.


-600 Grams de bacallà dessalat
-1 Albergínia
-1 Ceba
-2 Patates
-1 Pebrot vermell
-1 Pebrot verd
-Pebre vermell
-julivert picat
-2 Grans d'all
-Oli d'oliva
-Sal
-Pebre

Posem a escalfar el forn a 200 graus.

Piquem les cebes, els pebrots, albergínia, i tallem les patates a trossets petits, ho posem tot en una safata de forn amb oli, sal i pebre.
El posem al forn fins que ens quedin cuits, quan gairebé estiguin a punt posem a sobre els trossos de bacallà, i sobre del bacallà posem l'julivert picat, l'all, també picat, una mica de pebre vermell i ho ruixem amb oli.
Ho deixem uns 5 minuts més al forn.
Llest.
Ho hem acompanyat amb bròquil cuit al vapor.