dilluns, 20 de maig de 2013

Coca de farina de blat de moro


A aquesta recepta la podiem anomenar pa o coca, no és ni una cosa ni l'altra.
No és dolça, però tampoc és salada, combina molt bé amb Melmelada però també amb un acompanyament salat.

La recepta original porta iogurt o quallada, jo ho he canviat per formatge cremós, tipus Philadelphia.

Ingredients.

-250 grams de farina de blat de moro
-150 grams de farina de blat
-1 sobre de llevat
-200 grams de formatge cremós. o 2 iogurts o quallades
-200 ml de llet
-20 grams de mantega
-1 ou
-Sal

Barregem els dos tipus de farina amb la sal i el llevat.


En un altre bol barregem el formatge amb la llet, la mantega i l'ou batut.
El batem que ens quedi una barreja ben llisa.
Ho afegim a les farines i anem amassant fins que ens quedi una massa suau.
Ho posem en un motlle i ho posem al forn calent a 180 graus uns 40 minuts.
En aquest cas li he posat per sobre sesam cru, que li dóna un sabor molt agradable i combina molt bé, també li podem posar llavors de rosella.