dimarts, 21 de maig de 2013

Empanadilles al forn

Aqui vaig decidir complicar-me una mica a la cuina,  més que complicar-me el que vaig fer va ser embrutar molts "cacharros", però el resultat va ser molt bo ia casa se ​​les van menjar en un moment ..


Ingredients.

Per a la massa

500 grams de farina
-50 Ml d'aigua
-50 Ml de vi blanc
-50 Ml de llet
-Sal
-1 ou per pintar

Per el farcit

-500 grams de carn de vedella picada
-1Pebrot vermell petit
-1Pebrot verd
-1Ceba
-2 Tomaquets madurs
-Panses
-Olives verdes sense pinyol
-Comí

-Pebre dolç
-Oli d'oliva
-Sal
-Pebre


Preparem primer el farciment per que ha d'estar fred quan el posem dins de la massa.

Piquem els pebrots, la ceba i els tomàquets sense pell.
En una paella amb una mica d'oli saltegem les verdures i quan estiguin a punt hi posem la carn, afegim el pebre roig, sal i pebre.
Ho retirem del foc i afegim les olives i les panses.

Reservem.
Preparem la massa.

Damunt del marbre fem un volcà amb la farina i les sal.
Anem afegint l'aigua, el vi, i la llet i anem amassant fins que ens quedi una massa fina, suau i elàstica.
Quan tinguem a punt la massa l'estirem amb un corró i tallem uns cercles, jo els he tallat amb un bol, si teniu tallapastes és ideal.

Posem una mica de farcit en cada cercle i li passem una mica d'ou batut per les vores perquè quedin ben tancades.
Perquè no s'obrin també les he aixafat una mica amb una forquilla, així segur que no s'obren.
Les pintem amb ous batut i les posem al forn calent a 180 graus fins que agafin color, uns 10 minuts.