dimarts, 14 de maig de 2013

Melindros


En aquesta recepta ha faltat la xocolata a la tassa.

No pensava que fer melindros era tan fàcil, així que quan vaig veure la recepta, són tan pocs ingredients i sense olis ni mantegues, volia provar fer-la.
Només cal tenir una mica de traça amb la màniga pastissera, una mica.....


 Ingredients

-75 grams de sucre
-3 ous
-75 grams de farina
-1 cullerada de llevat
-sucre llustre

Separem els rovells de ou de les clares.
Batem els rovells amb el sucre fins que ens quedi una massa blanquinosa i escumosa, afegim la farina i el llevat.
Batem els clares a punt de neu i les incorporem a la resta.
El posem en una màniga pastissera i fem unes tires sobre del paper de forn, que no es toquin unes amb altres per que al forn creixen.
Empolvorem amb sucre llustre
Ho posem al forn calent a 200 graus uns 7-8 minuts