dimecres, 15 de maig de 2013

Salmó fresc amb Espàrrecs




Aquesta recepta, realment, no és una recepta, simplement és una combinació de dues fantàstics aliments com són el Salmó i els espàrrecs.



Ingredients.

-Salmó fresc
-Espàrrecs de marge
-Sal
-Oli d'oliva
-Julivert picat
-All


Perquè els espàrrecs no ens quedin crus, ja que el peix té molt poc temps de cocció, primer els he passat una mica per una paella amb un rajolí d'oli.
Tallem el salmó a làmines amples i fines, de tal manera que després puguem enrotllar amb els espàrrecs dins.
Salem les porcions de Salmóm i posem uns espàrrec al mig, els emboliquem.
Empolvorem amb el julivert picat i l'all picat també, li posem un rajolí d'oli i ho posem al forn calent a 200 graus uns 7-10 minuts
La salsa ideal per acompanyar aquesta recepta és la salsa Tartara