dimecres, 1 de maig de 2013

Conill a la calma


Aquesta recepta és només per l'Alfons que és l'únic a casa a qui li agrada la carn de conill.
Com és la primera vegada que el compro, no tenia ni idea de quant valia el quilo m'ha sorprès el preu, barat, i m'han dit que és una carn molt sana.

En realitat es podia nomenar conill rostit, però en el llibre CORPUS DE LA CUINA CATALANA diu que un altre nom era Conill a la calma ....


Ingredients.

-Conill tallat a trossos
-1 fulla de llorer
-oli d'oliva
-sal
-pebre
-1 cabeça d'alls


S'hi pot afegir ceba,tomàquet,prunes...i acompanyar amb all i oli..


Salpebrem els trossos de conill i els fregim en una cassola,amb l'oli,el llorer,i la cabeça d'alls.
Quan sigui ben rostit tapem la cassola i deixem que cogui a foc lent uns 30 minuts. Anem donat voltes de tant en tant.