diumenge, 19 de maig de 2013

Brownie amb flam


Aquesta recepta la podem anomenar "màgica" per que quan la posem al forn la massa de xocolata esta sota i el flam sobre, però per art de màgia, i imagino que de densitat, quan s'ha cuit estan al reves ... el flam a sota i el brownie a  sobre .....


Ingredients.

Per el flam

 -600 ml de llet
-Vainilla Líquida o Aigua d'azahar
-4 ous
-150 grams de sucre
-3 cullerades de sucre per el caramel

Per el Brownie

-200 grams de xocolata negra especial per a postres
-150 grams de mantega
-150 grams de sucre
-3 ous
-100 grams de farina
-1 cullerada de llevat
-sal

Primer prepararem un caramel amb les tres cullerades de sucre, el posem al fons del motlle.

Preparem el brownie. Posem un bol al bany Maria i desfem la  xocolata i la mantega,quan el tenim ja desfet el retirem del foc i hi afegim el sucre i els ous,incorporem la farina, una mica de sal i el llevat.Que ens quedi una massa ben fina.
Posem aquesta massa en el motlle sobre del sucre caramel · litzat.
Seguidament preparem el flam.
Barregem el sucre, el ous la llet  i la vainilla, ho podem fer amb el batedor elèctric.
Ho posem a sobre del Brownie amb suavitat per tal que no caigui alb força i no ens quedi be.
Ho tapem amb paper d'alumini   i ho fiquem al forn calent  a 200 graus uns 40 minuts,després abaixem la temperatura a 180 graus uns 60 minuts mes
Ho deixem refredar abans de treure del motllo.
Unes postres per gaudir.
Amb aquestes quantitats surten moltes racions ja que és un pastís molt dens.