En haver nens a casa les típiques mandonguilles són inevitables però algunes vegades cal variar una mica la recepta perquè els agradin a ells i també als grans...
avui he "inventat" aquesta combinació, amb el que tenia a casa, i han quedat .. uhm!
Ingredients.
-250 grams de carn picada de vedella
-250 grams de carn picada de porc
-1 rovell d'ou
-1 cullerada de pa ratllat
-Una mica de farina
-6 carxofes
-Un grapat de Moixernons
-1 pebrot verd
-1 ceba
-2 dent d'alls
-Sal
-Pebre
-Julivert picat
-Aigua o brou
Barregem les carns amb una mica de sal, pebre, julivert picat, el rovell d'ou i el pa ratllat.
Formem les mandonguillesles pasem per la farina i les fregim en oli calent.
Reservem.
Netegem i tallem les carxofes i les passem per una paella amb una mica d'oli fins que agafin una mica de color.Las reservem.
És recomanable posar a hidratar amb aigua els Moixernons, perquè quedan millor i també perquè alguna vegades tenen encara una mica de terra.
En una cassola posem una mica d'oli i fregim la ceba, les dents d'all i el pebrot verd tot ben picat, que ens quedi ben cuit, no cremat.
Si volem ho triturem amb el batedor elèctric
Si volem ho triturem amb el batedor elèctric
Quan ja el tenim posem les mandonguilles, les carxofes, i els Moixernons escorreguts, cobrim d'aigua i els deixem coure uns 20 minuts.
Ho hem acompanyat d'arròs al vapor amb Curry, i de postres ... pastís de formatge amb panses.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.