dimecres, 15 de maig de 2013

Patates Hasselback


Crec que les patates agraden a tothom, sobretot als petits i més si són fregides.
A casa menjar patates fregides sempre és una cosa molt excepcional, i no per que no els agradin o no me les demanin però ja sabem que no és el millor ni el més sa que hi ha.
Si que faig moltes vegades patates cuites al forn, són un bon acompanyament per un plat de carn o peix. 
 .
Fetes com en aquesta recepta queden molt bé, podem també fer variacions com posar formatges, bacó fregit,  o diferentes espècies.

Ingredients.


-Patates
--Herbes:Orenga, Farigola, Romaní
-Sal
-Oli d'oliva
-Pebre




Netegem bé les patates i les tallem sense arribar a tallar-les del tot per la part inferior, simplement que quedin obertes.Las empolvorem amb les herbes, sal i una mica d'oli.
Les posem en una safata i les fiquem al forn calent a 200 graus uns 45-50 minuts.

Per servir com a primer plat o per acompanyar qualsevol segon de carn o peix.