dissabte, 17 de març de 2012

Amanida alemana

Per fí m'he decidit a fer la "amanida alemana".
La veritat és que no tenia cap del ingredients que necessitava per elaboral.la, així que he hagut d compra-ho tot, peró el resultat ha estat excel.lent ia casa ha tingut un èxit rotund, se l'han menjat tota, o sigui que segur repetirem.
La recepta l'he tret del llibre de F. Adrià "la comida de la familia"

Ingredients.
-2 salxitxes de Frankfurt ( Preferentment Schara)
-4 patates
-10 cogombrets
-2 cullerades de tàperes
-2 cebes tendres
4 cullarades de maionesa
-2 cullarades de mostassa de Dijon
-nata líquida
-sal
-pebre
-cibulet


Bullir les patates amb pell,, han de quedar cuites però no desfetes perquè desprès les hem de tallar a daus.
Fem una barreja amb la mostasa. la maionesa i dues cullarades de nata líquida, o pasen tot per la batedora.
En un bol posem las patates talladetes a daus, les salsitxes de Frankfurt tallades, la ceba tendre tallada molt fina, les tàperes i el cogombrets. Finalment afeixim la barreja de mostassa i maionesa i ho barrejen tot molt bé  sal pebrem al gust.
El cibulet al posem a sobre per acabar de donar.li sabor i aquell gust tan especial.
Una amanida diferent, consistent i amb molt sabor.