dissabte, 24 de març de 2012

Secrets amb poma

El Dijous en la meva visita al Mercat de l'Estrella vaig anar a la cansaladeria a comprar Secrets, si, secrets, és una part del porc molt tendre, i molt saborosa, si els tallen finets són ideals per arrebossar, però jo els faig al forn amb pomes. Aquesta recepta la vaig veure a TVE i és molt fàcil, això si, s'ha de fer amb secrets per que si ho fem amb llom queda molt sec.

Ingredients.

-400 grams de Secrets de Porc
-1 Kilo de pomes Goldem
-Sal
-Pebre
-suc de llimona



Pelem i tallem no mols fines les pomes, les col.loquem en una safata que anirà al forn, les ruixem amb el suc de la llimona, damunt col.loquem els trossos de secrets, que també han d'estar tallats a trossos no molt fins, posem sal, pebre i posem al forn a 200 graus uns 20 minuts.
LLest per servir a taula.