diumenge, 18 de març de 2012

Arròs amb Bacallà


A casa el Bacallà i l'arròs son els aliments que més èxit tenen  (sempre ho comento).aquets Diumenge he decidit fer les dues coses juntes el resultat molt bo, i gens car.Jo ho he fet amb caldo de peix que tenia al congelador.

Ingredients.
-400 grams de bacallà esqueixat dessalat
-400 grams d'arròs
-200 grams de Pèssols
-1 ceba
-2 pebrots verds
-oli
-aigua o caldo de peix

Per fer la picada
-1 gra d'all
-julivert

Fem un sofregit amb l'oli, la ceba i el pebrot. Afexi-hu l'arròs i remeneu-ho uns minuts.
Afegiu l'aigua (o caldo) bullent i al moment els pèsols i el bacallà.
Ho deixem coure uns 18 minuts
Quan faltin 5 minuts per acabar la cocció hi afegiu la picada.
Podem afeixir uns brins de safrà a la picada.
També podem posar unes carxofes que haurem passat prèviament per la paella.