dissabte, 24 de març de 2012

Musclos a la marinera

Sempre havia pensat que els musclos a la marinera es feiem amb un bon sofregit, una mica de vi blanc, unes herves..però m'he trobat aquest recepta que quedem molt bons. Molt, molt fàcil. aixi que amb 1  kilo de musclos i poc més estan llestos per menjar.

Ingredients.

-1 kilo de Musclos
-Pimento vermell dolç
-1 cullarada de farina
-oli
-sal
-2 dents d'all
-Julivert
-300 ml. d'aigua

Netegem una mica els musclos.
En una cassola posem oli i fregim els alls picats,quan estan una mica daurats afegim el pimentó vermell i movemt, de seguida afegin la farina i seguim remenant, afeigim l'aigua, julivert picat i deixem bulllir uns 10 minuts.Afegim els musclos i tapem la cassola.
Quan s'obrin rectifiquem de sal , posem pebre i una mica més de julivert, llestos per servir.

Els musclos al vapor són deliciosos, però aixi quedan molt bons i és tan fàcil..