divendres, 30 de març del 2012

Pasta fresca amb espinacs i crema de llet



Aquesta és una típica recepta de pasta, per no fer-la sempre amb tomàquet també la faig amb l'opció de la crema de llet i el formatge, si tinc Roquefort a casa li poso un tros, que sempre queda més bé, aquest cop no tenia, també li podem uns xampinyons, aquest cop tenia espinacs o sigui que he cuinat una mica amb el que tenia a la nevera ... és divendres i avui toca anar al Mercat, tot i que intento entre setmana anar a comprar alguna cosa fresca que em falta. 
A casa aquest tipus de pasta els agrada molt.


Ingredients.

-Pasta fresca (Raviolis, tortelinis, mitges llunes ..)
-1 ceba
-Espinacs
-Crema de llet
-Formatge
-Bacó
-sal
-Pebre


Posem una mica d'oli en una cassola i sofregim la ceba, a continuació el bacó, poc per que si queda molt fregit queda dur, i posem els espinacs, quan ja aquest tot afegim la crema de llet i un tros de formatge,el que ens agradi, rectifiquem de sal, pebre i deixem bullir uns 5 minuts.
La pasta com sempre bullida en abundant aigua amb una mica de sal, quan es cuita refredem, servim al plat i li posem per sobre la barreja anterior.
En aquesta recepta no he posat quantitats per que crec que va una mica a gust, ami m'agrada molt posar-li bastants espinacs i un bon tros de formatge tipus Manxec semi, o Roquefort, ho faig amb 3 paquets de pasta, perquè som 5, poseu la quantitat que poseu us sortirà .
Ideal la pasta fresca que venen a la botiga de productes Italians.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.