dissabte, 10 de març de 2012

Arròs integral amb verdures

L’arròs integral, si l’heu provat alguna vegada, no te la mateixa textura que l’arròs normal: necessita mes temps de cocció i sempre l’hem de posar en fred. Jo avui abans de coure’l, l’he deixat un parell de hores en remull. Es perfecte per acompanyar amb verdures. Aquesta recepta que he fet avui es molt senzilla i queda molt bé.
Ingredients.
-          400g de arròs integral
-          Mig pebrot vermell
-          Un pebrot verd
-          2 dents d’all
-          200 g d’espinacs
-          Un brócoli verd
-          Aigua o caldo
-          Sal
-          Curri
En una cassola (jo he fet amb una de fang) posarem el oli  i quan aquest estigui calent posarem les dents d’alls tallats. Després posem el pebrot verd i vermell i deixarem que quedi mig cuit. Afegirem els espinacs i deixarem que perdin el aigua. A continuació posem el brócoli tallat.
Donarem una voltes a totes les verdures i les cobrirem amb el aigua o caldo. Afegim el arròs, posem sal, una culleradeta de curri i ho deixem coure uns 30 minuts. Un plat bo, sa i que omple molt!