dissabte, 24 de març de 2012

Natilles de Pistatxo (Festucs)

En aquesta recepta la única dificultat és pelar els pistatxosJo els he comprat pelats però deprés s'han de "repelar" es fa posant els festucs en aigua calentahan de quedar nets, amb el seu color verd intens.
Han quedat unes natilles molt bonesamb un sabor intens a pistatxoi jo les he acompanyat amb aquest briox de panses que m'ha inventat aquest matíha estat un èxit.




-100 Ml de nata liquida
-3 Rovells d'ou
-200 Ml de llet
-70 Grams de festucs
-75 Grams de sucre
Escalfem la llet i la nata. Barregem en un bol els rovells d'ou amb el sucre, ho batem .Quan la llet estigui calent la separem del foc i li anem afegint la barreja de rovells d'ou sucre, poc a poc i batent., El tornem a col · locar al foc i els deixem que vagi espessint una mica,  fins tenir la textura normal de unes natilles.,retirem del focfiquem els pistatxos i els batem tot amb la batedora elèctrica fins aconseguir una crema molt fina.Ho repartim en els bols Com semprebarat, fàcil i molt bo