dimarts, 27 de març de 2012

Rotllets de full amb poma, panses i nous

Aquests rotllets són molt senzills de fer, ideals per als que no els agrada ficar-se en la cuina o per als que comencen.
Jo en aquesta ocasió els he omplert de pansa, nous, pomes però també de poden omplir de crema, o d'avellanes, prunes .. etc.

Ingredients.

-1 Làmina de pasta de full
-1 Poma
-5 o 6 nous pelades
-1 Grapat de panses sense llavors
-1 Cullerada de pa ratllat
-Sucre
-Canela

-1 Conyac o licor


La pasta de Pasta fullada no la faig mai a casa, en un procés molt laboriós i no sempre queda bé, o sigui que la compro feta que sempre surt bé, i fa que la recepta sigui més fàcil.
Posem les panses en remull amb el Conyac perquè s'hidratin.
En un bol posem la poma, tallada fineta, la cullerada de pa ratllat, canyella, 2 cullerades de sucre, les nous talladetes i les panses, barregem tot molt .
Estenem la massa i posem al centre la barreja anterior, enrotllem i punxem amb una forquilla tota la massa.
Ho posem al forn a 190 graus uns 20 minuts, fins que la pasta de full agafi color.
Com veureu a la foto jo al final ho he empolvorat amb sucre glas, però una altra bona opció és abans d'anar al forn pintar amb ou batut i posar-li unes ametlles laminades, a gust de cadascú.