dimarts, 6 de març de 2012

Coca de iogurt

Coca de iogurt
Avui la yaya Teresa ens ha regalat una de les seves boníssimes coques de iogurt. No se quin es l’ingredient secret que utilitza, però li queden molt be i la massa li queda molt pujada com podeu comprovar a la foto.
Ingredients
       -2 iogurts naturals
       -2 mesures de oli
    -6 mesures de farina
-4 mesuresde sucre
- 6 ous
-1 sobre i mig de llevat
- ratlladura de pell de llimona



Barregem els iogurts amb l’oli la farina el sucre i els rovells d’ous, el llevat i la ratlladura de llimona. Un cop està tot ben barrejat, afegim les clares muntades a punt de neu. S’han de afegir amb molt de compte perquè no perdi consistència i la massa no creixi dins del forn. Ho fiquem al forn calent que estarà  prèviament escalfat a 200 graus, però al introduir la coca el baixarem a uns 150graus uns ¾ d’hora.
Espero que us agradi!!