dimarts, 13 de març de 2012

Sanfaina amb Bacallà

La recepta que avui us presento és un clàssic, però al reves.Es Sanfaina amb bacallà.Aquesta recepta  també l'he aconseguit del Llibre "La cuina de la família" de Ferran Adrià.Para fer-ho he utilitzat productes que segur trobem en la nostra nevera, i Bacallà per esqueixar, que prèviament he dessalat durant dos dies en aigua, cal canviar el aigua unes 2 vegades al dia. El resultat és un plat espectacular de gust, de textura... cal provar-lo

Ingredients.

-450g. de Bacallà
-1 pebrot vermell
-2 pebrots verds italians
-2 alberginies
-2 carabassons
-4 tomaquets madurs
-2 cebes
-2 dents d'all
-oli d'oliva
-oli de girasol
-sal
-pebre negre

Tallem totes les verdures per separat. Ratllem el tomàquet.
Posem oli d'oliva en una cassola i sofregim l'all ia continuació la ceba, afegim els pebrots.En una cassola a part fregim en oli de Girasol la albergínia i el carbassó,fins que agafin color i els escorrem en un paper absorbent.Afeigin el tomàquetr atllat a la cassola amb la ceba els pebrots i l'all ia continuació afegim el carbassó i l'alberginia.Comprobem el punt de sal i pebre i ho deixem coure una hora, si veiem que s'asseca molt cal afegir una mica d'aigua per que quedi més melós. Llavors és el moment d'afegir el Bacallà dessalat que haurem tallat en tires, com per esqueixar ideixar-ho coure 2 minuts més. Ha de quedar al punt de cocció.
A casa sempre el Bacallà es el plat estrella!

-