dimecres, 21 de març de 2012

Pa de Pessic amb poma

M'agradem molt les receptes amb poma.
Aquets Pa de pessic de poma és gairebé idèntic al que vaig posar l'altre dia que havia fet Teresa, la meva sogre.El secret per que us quedi molt esponjosa és que en lloc de posar.li llevat li poso els sobres de Gasificant per rebosteria (litines), són molt barats i els venen a qualsevol supermercat, i també un altre dels secrets és batre molt bé els ous amb el sucre, d'aquesta forma el Pa de Pessic aguanta el pes de les pomes.

Ingredients.

-3 ous
-250 grams de sucre
-4 pomes golden
-250 grams de farina
- sobres de Gasificant per rebosteria (litines) o llevat
-1 iogurt
-1/2 messura de iogurt d'oli
-una mica de conyac

Preparem, com sempre, un motlle amb un paper per al forn o untat amb mantega.
Pelem, y tallem a lamines les pomes i les reservem en un recipient amb una mica de sucre i banyades amb el conyac. Reservem.
En un bol poem els ous junt amb el sucre i els batem uns 3 minuts, després triturem ab la barreja una poma, ho triturem tot molt bé.
Incorporem l'oli i el iogurt, i seguim batent,a continuació afegim la farina, el gasificant o el llevat o barrejem tot.



Quand ja tenim la massa preparada,la posem en el motlle, posem a sobre els trosssos de poma que haviem reservat amb el sucre i el conyac, alguns veureu s'enfonsen i altres quedem a sobre.
El posem al forn uns 40 minuts a 180 graus.


La vaig fer amb un moment, i us asseguro que queda molt bona, és barata i molt, molt fàcil.