dilluns, 26 de març de 2012

Pollastre al forn amb verdures

En realitat no anava a penjar aquesta recepta en el Blog per que és molt senzilla, però com que la finalitat és mostrar com es pot cuinar amb productes de temporada, fàcil i variat he pensat finalment afegir-la a.
És com una recepta recurrent, la faig quan no vull embrutar la cuina, i l'acompanyo d'un pure o unes verdures al vapor.De vegades en lloc de cuixes de pollastre poso contracuixes ja que a casa cadascú té els seus gustos sobre el tema.



Ingredients.
-Cuixes o contracuixes de pollastre
-3 Tomàquets
-1 Ceba
-1 Albergínia.
-1 pebrot vermell

-Oli
-Sal
-Pebre
-Farigola, orenga



Preparem una safata amb una mica d'oli en el fons, salpebrem el pollastre i el col · loquem sobre, netegem les verdures, les pelem i els tomàquets els tallem en 4 parts,

col · loquem tot al voltant del pollastre, posem sal, pebre i les herbes que haguem escollit, jo ho faig amb orenga i farigola,i ruixem amb oli.
També li podem posar una mica de Conyac o wisky per sobre, això ja va a gustos.
Ho tenim men el forn més o menys una hora a 200 graus.
Fàcil, oi?