dilluns, 12 de març de 2012

CALÇOTS

És temps de calçots.
En aquest temps és fantàstic fer una calçotada amb els amicsperò evidentmentcada setmana no fem una, però a casa també queden fantàsticssobretot si fem una bona salsa.
Jo tinc una recepta que fa temps em va donar no es quiqueda molt bonaJa comentareu.
Ingredients.
-12 ametlles
-12 avellanes
-4 nyores
-4 Tomàquets de penjar
-3 Grans d'all
-oli
-vinagre
-sal
-pebre
-Calçots


Escalibem els tomàquets i els alls al forn posem les nyores el remull amb aigua calenta.Posem en un bolles avellanesles ametllesles nyoresi els tomàquets que prèviament els hi haurem tret la pell i les llavors, i els alls pelats. Passem tot pel minipimer i anem afegint oli i vinagre fins que ens queda amb la textura que ens agrada. Per últim afegim sal i una mica de pebre.
Per fer els calçots he utilitzat el gratinador del forn iels he deixat fins que han quedat una mica foscos per fora.
El resultat és molt bo iencara que mai és el mateix que fer-los en un bon foc, queden molt 
Calçotada cassolana...la heu de provar!