diumenge, 23 d’octubre de 2016

Bunyols de Bacallà


Aquesta és una de les receptes que he après de la meva mare.
El millor d'aquests bunyols és que no porten farina, i queden super esponjosos.
Us desitjo una feliç setmana !!!!


Ingredients

-300g de bacallà dessalat 
-2 patates grans
-1 dent d’all
-julivert
-un ou
-oli d'oliva


El bacallà, com sempre, ho hem de dessalar com a mínim 2 dies abans, el posem en aigua i l'anem canviant, almenys 2 vegades al dia.
Quan ho tinguem ja dessalat ho passem bé per aigua i ho deixem sobre del colador.
Pelem i posem a bullir les patates: quan ja siguin cuites afegirem el bacallà i quan arrenqui el bull ho trèiem tot de la cassola i ho colem.
Deixem refredar una mica i afegim l’all tallat i julivert i per acabar el rovell d’ou. 
Després ho aixafem i ho remenem tot.
Rectifiquem de sal la massa.
Fem boletes de mida no gaire grans i les passem per la clara del ou batuda i ho fregim amb oli ben calent.

Quan els traiem de l'oli els deixem a sobre d'un paper absorbent.