dilluns, 17 d’octubre de 2016

Pure de carbassa








Com és temps de carbasses avui farem un puré o crema.
Li he afegit porro per que m'agrada molt la combinació dels sabors.
Feliç setmana !!!!!




Ingredients

- 1 tros de carbassa
-2 porros
-100 ml de llet evaporada
-2 formatgets
-sal
-Pebre

Pelem i tallem la carbassa,i els porros, els posem a bullir en una cassola amb aigua, no molta, i una mica de sal
Quan ja estiguin cuits, trigaran uns 20 minuts, si veiem que hi ha massa líquid retirem una mica, jo ho poso en un got per després anar afegint si cal, segons ho vulguem més o menys espès.
El batem amb la batedora elèctrica i ho colem amb un colador xinès.
Afegim la llet evaporada i els formatgets i ho tornem a batre, li posem una mica de pebre.
Podem acompanyar-la amb uns crostons de pa o unes llavors de sesam o lli.