dimarts, 11 d’octubre de 2016

Patates fregides amb espècies

Avui per acompanyar el menjar fregirem unes patates, tan simples, tan delicioses.
Però per donar-los un toc extra de sabor i de gràcia primer les arrebossarem en espècies, i ens menjarem fins  i tot la pell !!!


Ingredients

-Patates
-curri
-curcuma
-Pebre negre mòlt
-Herbes provençals
-Farina
-sal
-oli d'oliva suau



Netegem bé les patates, si tenim un raspallet especial millor, per que ens menjarem la pell!
Les tallem a grills, no molt grans.
Les posem en una bossa de plàstic, d'aquestes per entrepà, amb 2 cullerades d'oli i les espècies, el pebre la sal i una culleradeta de farina.
Tanquem la bossa i la movem, que les patates quedin ben arrebossades.
Escalfem l'oli i fregim al les patates.
Delicioses !!!! Cruixents per fora i tovetes per dins!!