dimarts, 4 d’octubre de 2016

Cuixes de pollastre amb alls


Darrerament no faig cap recepta que porti pollastre, tot d'una resulta que a casa no volen, i tampoc  es posen d'acord, per que a qui li agrada al forn no li agrada a la planxa, només es posen d'acord amb els nuggets que els agraden a tots!
Avui per dinar de 2n tenen pollastre amb alls, veurem si rondinen!!
Del bloc Las cosas del comer

Ingredients

-Cuixes de pollastre
-all
-Romaní
-farigola
-llorer
-oli d'oliva
-vi blanc
-Vinagre
-sal
-pebre negre mòlt


Posem l'oli en una cassola, quan estigui calent posem els alls, sense pelar, jo he posat 5 dents, quan els alls ja tinguin una mica color els retirem, només volem que deixin gust a l'oli.
Salpebrem les cuixes de pollastre.
Fregim en aquest oli el pollastre, que ens quedi ben fregit, amb color, li hem d'anar donant voltes perquè ens quedi igual per tot els costats.
Un cop ho tinguem posem el romaní, el llorer, la farigola una mica de vi blanc, un rajolí de vinagre de vi blanc i les dents d'all.
Deixem que redueixi.
A punt!