divendres, 7 d’octubre de 2016

Pit de pollastre amb salsa barbacoa

Crec que no cal ni dir que aquest pollastre, i això que ara no volien pollastre!!, ha tingut èxit.
A tots els habitans de casa meva els agrada molt la salsa barbacoa de qualsevol marca i en qualsevol moment, la posen en tot !!
Aquesta recepta l'he vist en un d'aquests vídeos  que posen en els murs de Facebook.

Ingredients.

-Pit de pollastre
-pa ratllat
-farina
-ou
-Sal
-Pebre
-oli d'oliva suau
-salsa barbacoa

Deixem els pits de pollastre netes, sense pell ni os.
Els tallem a daus, i els salpebrem.
Els arrebossem en farina, seguidament en ou i per últim en pa ratllat.
Fregim en oli calent.
Quan els traiem de l'oli els posem a sobre d'un paper absorbent.
En una paella posem salsa barbacoa i l'escalfem, afegim el pollastre i li donem unes voltes perquè es quedi la salsa ben enganxada als trossos de pollastre.
Si ho acompanyo amb unes patates fregides ja tinc a tothom content !!!!!!