dilluns, 10 d’octubre de 2016

Macarrons amb salsa de xampinyons i pebre




Aquesta setmana el plat de pasta que he preparat són uns macarrons amb xampinyons, darrerament ho faig tot amb xampinyons, fins i tot ens els mengem sols, és que els veig tan bonics a la botiga que els compro, i són tan saludables i deliciosos, que no em puc resistir !!



Ingredients.

-400 Grams de macarrons petits
-1 Ceba gran
-200 Grams de xampiñones
-250 Ml de llet evaporada
-unes boletes de pebre de colors
-sal
-oli d'oliva
-Formatge Parmesà ratllat
-cibulet

Posem aigua a bullir, mentre bull i fem la pasta podem preparar la salsa, i ho servim tot calent.
Pelem i tallem petita la ceba, o la ratllem.
Netegem i tallem petits els xampinyons, el saltegem tot en una paella amb una mica d'oli, primer la ceba, i quan aquest transparent afegim els xampinyons.
Afegim la llet evaporada, sal i les boletes de pebre i ho deixem que bulli un parell de minuts.
Quan tinguem la paasta bullida la posem en un plat, li tirem la salsa a sobre, una mica de cibulet i parmesà ratllat.
Feliç setmana.