dissabte, 15 d’octubre de 2016

Pomes amb mel

Bon dia i feliç cap de setmana.
Avui faig unes postres sense complicacions, amb unes delicioses pomes i una mel natural de primera qualitat.
Aprofito per donar-vos les gràcies per fer una ullada en el meu blog, encara que no sigueu seguidors, per que aquest bloc és un projecte molt important per a mi, així que gràcies per ser hi.

Ingredients.

-Pomes Golden
-Mel


Rentem molt bé les pomes.
Les tallem com si volguéssim fer un barret, arribant a les llavors.
Amb un ganivet retirem les llavors, en el buit posarem una cullerada de mel, i tornem a posar la part de dalt de la poma..
Les posem en una safata per al forn
Introduïm al forn calent a 200 graus uns 30 minuts, fins que estiguin cuites.

Quan les anem a servir les ruixem amb el líquid que veureu queda a la safata.

L'èxit d'aquesta senzilla recepta són unes pomes de qualitat, jo ho faig amb les de tipus golden, però es pot fer amb una altra varietat, i la mel.