dijous, 6 d’octubre de 2016

Crema de carbassó i porro


Si us dic que avui de primer plat he fet una crema de carbassó podeu dir: Vaja quin descobriment!
No se si vosaltres prepareu a casa alguna crema o puré, a casa nostra estem dividits entre els que ens encanten i els que no volen ni tastar-les.
En aquesta ocasió, com en tantes, ho he fet amb ingredients que tenia a la nevera.
M'encanten aquesta mena de cremes !!!


ingredients

-2 carbassons
-2 porros
-2 patates
- 5 cullerades de nata liquida o llet evaporada
-2 formatgets
-sal
-Pebre

Pelem i tallem  els carbassons, els porros i les patates els posem a bullir en una cassola amb aigua, no molta, i una mica de sal
Quan ja estiguin cuits, trigaran uns 20 minuts, si veiem que hi ha massa líquid retirem una mica, jo ho poso en un got per després anar afegint si cal, segons ho vulguem més o menys espès.
El batem amb la batedora elèctrica i ho colem amb un colador xinès.
Afegim la nata i els formatgets i ho tornem a batre, li posem una mica de pebre.
La podem menjar a temperatura ambient, freda o molt calenta i  acompanyar-la amb uns crostons de pa.