dilluns, 3 d’octubre de 2016

Sèmola amb llet i pomes caramel·litzades



En aquesta recepta ha hagut divisió d'opinions, no per la sèmola, que ens agrada a tots, sinó per la poma caramel·litzada calenta que vaig posar a sobre, però vam guanyar per un vot els que si ens va agradar, encara que en realitat tots s'ho han menjat, fins i tot hi ha qui ha repetit.

Ingredients

-1 Litre de llet
-6 Cullerades de sèmola d'arròs
-6 Cullerades de sucre + 4 per a les pomes
-pell de llimona
-1 branca de vainilla
-4 Pomes Golden
- Canyella en pols

Posem la llet en un cassó amb la vainilla i la pell de llimona, podem canviar la vainilla per una branca de canyella, per exemple.
Quan comença a bullir afegim la sèmola i ho deixem bullir 5 minuts, després afegim el sucre i la deixem bullir 5 minuts més.
Retirem del foc i ho posem en recipients individuals.
Ho deixem refredar i guardem a la nevera
Com us he comentat en el moment de servir li vaig posar a sobre unes pomes amb caramel.
  Per fer-les cal posar en una paella 4 cullerades de sucre i 2 d'aigua, quan comença a agafar color hi afegim les pomes, que haurem pelat, tret les llavors i tallat a grills.
Li donem unes voltes.
Posem les pomes sobre de la sèmola i empolvorem amb canyella.