dilluns, 3 d’octubre de 2016

Gnocchi amb salsa de xampinyons i ricotta

Avui us mostraré un plat de pasta senzill que he fet aprofitant formatges que tenia a la nevera, formatge cremós i ricotta,es prepara en 10 minuts...mentre fem bullir la pasta preparem la salsa
Aquest tipus de pasta és de la marca Barilla, amb una forma diferent per variar una mica dels típics espaguettis o macarrons.

Fer pasta a casa és tenir l'èxit assegurat.


Ingredients.

-400 grams de gnocchi 
-1 porro
-200 grams de xampinyons
-100 ml de nata liquida o llet evaporada
-4 Cullerades de formatge ricotta
-4 Cullerades de formatge cremós
--sal
-Pebre
--oli d'oliva



Bullim la pasta en abundant aigua amb una mica de sal.

Per a la preparació de la salsa.
Tallem el porro i els xampinyons, molt petits, picats.
En una paella amb una mica d'oli posem el porro, sense que se'ns cremi! i en un parell de minuts afegim els xampinyons, deixem que treguin tota la seva aigua i que després s'evapori, posem la nata, els formatges, afegim sal i pebre.
Ho barregem tot bé
Posem la salsa a la nostra pasta acabada de fer.
Bon profit.