divendres, 7 d’octubre de 2016

Patates amb bacó, formatge i cibulet

l'altre dia en un d'aquestes videoreceptes que posen al Facebook, i que tinc unes amigues que són molt aficionades, vaig veure aquesta recepta, i vaig pensar que la podia adaptar.
A la recepta original ho feien amb patates cuites al Microones, com veureu a continuació jo ls he cuit al vapor.
Com sempre us dic les receptes amb patates sempre triomfen per que agraden a gairebé tothom!

Ingredients

-3 patates
-cibulet
-100 Grams de bacó
-100 Grams de formatge ratllat
-Sal
-pebre
-Oli d'oliva suau
-pa ratllat
-ou


Coem, amb pell, les patates al vapor.
Quan les tinguem fetes les pelem i les aixafem, amb una forquilla per exemple.
Tallem el cibulet i el bacó molt petits i ho afegim a les patates, també afegim el formatge ratllat, sal i pebre.
Ho barregem tot molt bé.
Fem porcions no gaire grans i els donem forma de galeta.
 Les passem per ou batut. i per últim les arrebossem en pa ratllat
Les fregim en oli calent fins que agafin color.
Quan les traiem de l'oli les deixem a sobre d'un paper absorbent perquè no ens quedin molt olioses.