dimarts, 11 d’octubre del 2016

Postres de poma sense sucre

Sembla que aquest any vol arribar la tardor per que ha començat a ploure i fer fresquet, la veritat és que l'estiu és fantàstic, amb les seves dies llargs, la platja, les vacances el sol però es fa pesat amb tanta calor i quan arriben aquestes dates ve de gust aquest temps de tardor, i d'aquí a poc tornarem a dir: que arribi ja el bon temps !!

Avui he vist aquesta recepta en un blog i m'ha agradat, fàcil, sense sucre, amb pomes, és que ho té tot, tot bo !!!
Començarem a compensar l'excés de sucre que ens portarà la castanyada !!!

Per a aquesta recepta vaig tenir una idea!!
Fer-la amb el meu motlle de porcions, així si quedava molt compacta, cosa que jo no volia quedaria molt bé, i si quedava espessa però no desmotllable ho tendria ben repartit en porcions.
Ha quedat espès però no tant com per tenir forma de pastís, encara que en la recepta original era així, però crec que llavors li hauria d'haver posat molta gelatina cosa que no m'agrada gens.
A casa se l'han menjat barrejat amb iogurt que formatge batut fresc, i com no porta sucre és un acompanyament genial.

Ingredients

-1 Quilo de pomes
-1 Branca de canyella
-1 llimona
-3 Fulles de gelatina

Hem de treure les pells i la part del cor amb les llavors a les pomes.
Tot això ho posem a bullir amb 2 litres d'aigua uns 30 minuts.
Colem el líquid que ens queda i el posem en un altre cassó, al fem bullir la resta de la pomes és a dir tota la fruita que havia quedat, amb una branca de canyella i una pell de llimona uns 35 minuts.
Mentre bullen les pells i els cors  és millor ruixar amb suc de llimona les pomes perquè no se'ns s'oxidin.
Hidratem les fulles de gelatina en aigua freda.
Quan ja tinguem les pomes bullides les colem i les triturem, separem uns 150 ml del brou de cocció i ho barregem amb els fulls de gelatina, el brou ha d'estar calent
 perquè es dissolguin, i incorporem les pomes triturades.
Deixem refredar unes hores.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per seguir aquest Bloc i pels vostres comentaris.
Gracias por seguir este Blog y por vuestros comentarios.