dilluns, 3 d’octubre de 2016

Patates al forn














Aquest cap de setmana ha estat "gairebé perfecte" he anat al teatre a veure l'obra "Avui no sopem", que fan al Teatre Condal de Barcelona, us la recomano.
 Tambe vaig anar a sopar al Restaurant Sirià Ugarit del barri de Gràcia, estava tot deliciós, molt recomanable.

I perquè sigui perfecte del tot he cuinat molt ..
El Dissabte vaig fer aquestes patates.
Del Bloc L'exquisit.

Ingredients.

-Patates
-Oli D'oliva
-Curcuma mòlta
-Curri
-Farigola
-Pebrot Vermell dolç
-Pebrot Vermell picant
-sal gruixuda


Pelem i tallem les patates al llarg, han de quedar una mica gruixudes, com a la foto.
Posem en una bossa neta, jo faig servir les bosses per entrepà, les espècies, una mica d'oli i les patates, ho barregem tot molt bé,. Posem un paper per forn en una safata ia sobre les patates, cal treure-les de la borsa !! posades de tal manera que no es toquin.
Introduïm al forn calent a 200 graus uns 40 minuts.
Quan les traiem del forn les empolvorem amb la sal.

Han quedat delicioses i com a acompanyament queden genials, es van fent mentre preparem el plat principal, i és que les patates són una font d'inspiració per elaborar mil receptes! i agraden a gairebé tothom.