dimarts, 4 d’octubre de 2016

Pa d'all



Aquesta recepta és ideal per aprofitar els trossos de pa que ens queden a casa, la veritat és que fa molta pena llençar-los! si tinc molt de pa sec a casa  faig un púding de pomes, però aquest cop amb poc pa he pogut fer aquest pa d'all .
A la recepta original porta ratlladura de pell de llimona, i jo l'hi he posat, però crec que li sobrava, així que millor fer-ho sense llimona.

Aquesta recepta la he vist al bloc Al caliu de la cuina

Ingredients.


-llesques de pa sec, per una barra . aprox.
-50 grams de mantega
-3 Dents d'all
-3 Cullerades d'oli d'oliva
-ratlladura de pell de llimona
-pebre negre
-sal

Posem en un bol la mantega a temperatura ambient, la batrem fins que ens quedi com una pomada.
Xafem els alls fins que ens quedin ben desfets, i els barregem amb la mantega, afegim l'oli, pebre i la ratlladura de pell de llimona.
Tota aquesta barreja la repartim sobre de les llesques de pa, salem i ho posem al forn calent a 200 graus uns 10 minuts.

Deliciós, però no poseu pell de llimona, el gust que deixa al final no em convenç.