diumenge, 16 d’octubre de 2016

Pastís de patata amb pernil i formatge


Bon dia.

Després de tanta pluja avui ens aixequem amb un dia radiant, amb sol i una bona temperatura.


Aquesta és una d'aquelles receptes fàcils i que a casa ha agradat, per que porta patata formatge i pernil cuit.


ingredients

-500 Grams de Patates
-Pernil cuit
-formatge
-1 ou
-4 Cullerades de farina
-sal
-Pebre
-oli d'oliva

Posem les patates, ben netes en una olla, les cobrim d'aigua i les fem bullir amb la seva pell.
Quan estiguin cuites els traiem les pell i les fem pure.
Les posem en un bol amb la farina, l'ou batut sal i pebre.
Posem una paella al foc amb una mica d'oli i fem una base amb la meitat del puré de patates, deixem que es cogui una mica, ponekos sobre formatge, pernil i posem l'altra part del pure sobre.
Li anem donant voltes, com una truita perquè ens quedi daurat, li hem posat farina així que ha d'estar una estoneta, que no ens quedi la farina crua!
Jo he fet servir formatge emmental ratllat, però podem posar Havarti o mozzarella, o el que més ens agradi.

Feliç diumenge !!!